Talvirengas

 
talvirengas

Kitkarengas tai nastarengas lumessa

Talvirengas on otettava vuosittain käyttöön ja talvirenkaat on helppo hankkia myös verkosta, johon löydät lisätietoja tältä sivulta. Renkaiden hankinta ja vaihto on luonnollisesti helpottunut verkkokauppojen lisääntyessä. Myös ulkomaiset verkkokaupat ovat tulleet Suomen markkinoille ja hintavertailu on monipuolistunut usean toimijan ilmoitetuilla hinnoilla.

Verkkokaupasta pelkkien talvirenkaiden hankintaan on otettava myös toimituskulut mukaan. Jotkin kaupat ilmoittavat hinnat, joissa on toimituskulut mukana, kun toiset ilman niitä. Syksyllä 2013 tehdyissä hintavertailuissa selvisi että ulkomaisesta verkkokaupasta ostettaessa, toimituskulut ovat korkeammat ja kokonaishinta voi olla kalliimpi. Toisin sanoen, talvirenkaiden ostaminen suomalaisesta verkkokaupasta on havaittu kannattavaksi juuri halvempien toimituskulujen johdosta.

Talvirenkaiden hintavertailussa rengastyypit eli kitkarenkaat tai nastarenkaat ovat hintaluokiltaan erilaisia. Täysi määrä eli neljä nastarengasta kotiin tilattuna voi maksaa 500-696 euroa. Neljän kitkarenkaan hintahaitari on 400-520 euroa.

Lisäpalveluina renkaiden vaihto, asennus ja säilytys onnistuvat useassa kotimaisessa verkkokaupassa. Varsinkin talvirenkaiden kausisäilytys on tullut uudeksi palveluksi säilytyspaikkaa etsivälle.

Tietolähteitä ja verkkokauppoja talvirenkaiden hankintaan ja vaihtoon:
http://www.rengasvertailu.fi
Rengasvertailusta löydät kaikki kesärenkaat,talvirenkaat ja rengastestit samasta paikasta. Rengasvertailussa testivoittajat eri lehdistä. Kävijöiden kokemukset renkaista.


http://tekniikanmaailma.fi/autot/renkaat/tm-vertailu-talvirenkaat-2010
22.9.2010 09:00 – TM vertailu: Talvirenkaat 2010


http://tekniikanmaailma.fi/autot/renkaat/tm-vertailu-talvirenkaat-2011
21.9.2011 10:56 – TM vertailu: Talvirenkaat 2011


http://www.automerkit.fi/…/artikkelit/talvirenkaiden-hintavertailu.html


http://www.rengasvertailu.fi/nastarenkaat
Nastarenkaat ja niiden testimenestys samalla sivulla. Katso myös mielipiteet.


http://www.moottorit.net/uutiset/14393_talvirenkaat_vertailussa
”Parhaiden talvirenkaiden ominaisuudet ovat jo erinomaisella tasolla. Toisaalta pelkästään hinnalla kilpaileva jälkijoukko uhkaa pudota kelkasta pahan kerran. Myös vanha


http://keskustelu.suomi24.fi/node/9349236
Jälleen uusi Tekniikan Maailman talvirengasvertailu on julkaistu.

”Parhaat nastarenkaat ovat jo niin hiljaisia, ettei nastojen rapinaa enää juuri


 Posted by at 11:39 am